Ambachtelijke mosterdmakerij De Braakhekke
Gerard en Janneke maken de mosterd met veel liefde en passie. Door het gebruik van speciale kruiden ontstaan de lekkerste smaken. Omdat mosterdmakerij De Braakhekke alleen werkt met natuurlijke ingrediënten en zonder toevoegingen van E-nummers en bindmiddelen, is het een bijna logische en ambachtelijke mosterd.
Je kunt mosterd eten bij de kaas, maar ook bij beenham, zalm en kip smaakt het verrukkelijk. Ook kun je met mosterd vlees, vis en kip marineren of wacht dacht u van een soep of dressing maken. Liever iets minder pittig? De mosterdmayonaise is een echte aanrader en zeer geliefd bij kinderen.
Het Braakhekke mosterd assortiment bestaat uit:
Mosterd grof
Mosterd honing-dille
Mosterd knoflook
Mosterd ui
Mosterd fijn
Mosterd olijf-basilicum
Mosterd tomaat
Weizenbock biermosterd
Terug van weggeweest: Cornegoor Mosterd
Onder de rook van Zutphen, in het Achterhoekse Harfsen, is de ambachtelijke productie van de Cornegoor mosterd neergestreken. Het uit 1892 daterende recept en de productie is sinds januari 2020 in handen van de Braakhekke Mosterdmakerij.
De 1e productie is getest door de oud eigenaren en producenten Castermans en zoals zij het zeld verwoorden ‘beter dan ooit’ met goud bekroond.